Tysk surbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Tyskland Indsendt : |
|
|
Surdej:
Vand, gær og sigtebrødsmel røres sammen. Folie lægges over, og surdejen står lunt til næste dag. Surdejen blandes med de øvrige ingredienser, og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted ca. 1 time. Dejen slås ned og formes til et brød. Efterhæver på pladen ca. 15 minutter. Bagetid ca. ½ time ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 13261 gange,
og udskrevet 261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne