Løgbrød
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Indsendt : |
|
|
Rugmel og kogende vand røres sammen og står tildækket nogle timer eller til næste dag.
Vand og gær røres i. De øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted ca ½ time. Dejen slås ned og formes til 2 runde brød. Efterhæver på pladen ca. 15 minutter. Pensles med æg og drysses med salt. Bagetid ca 40 minutter ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 17506 gange,
og udskrevet 230 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne