Urte og løgbrød
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt : Red : |
|
|
Gæren udrøres i lunkent vand, hvorefter kvarken røres i. Tilsæt olie, salt og grahamsmel og rør dejen godt igennem. Ælt melet i lidt ad gangen, til dejen er smidig. Del i 2 portioner - ælt den ene med krydderurter og den anden med løg. Lad hæve i hver sin skål i 35 min.
Slå dejen ned. Rul den ud i en rund plade, der rulles løst sammen på skrå. Læg brødene på bagepapir og lad efterhæve i 20 min. Rids på skrå, pensl med æg, drys med groft salt eller birkes og bag ved 200 grader C. i 35 -40 min. |
|
Opskriften er vist 7508 gange,
og udskrevet 128 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne