Urte og løgbrød

Urte og løgbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej
50 g.gær
5 dl.lunkent vand
200 g.mager kvark
2 spsk.olie
1 spsk.salt
300 g.grahamsmel
6-700 g.hvedemel
1 dl.finthakkede krydderurter(persille, porrer og estragon)
1-2 finthakkede løg
 
 Pynt
1 æg til pensling
 groft salt eller birkes
 
Opskrift:
Gæren udrøres i lunkent vand, hvorefter kvarken røres i. Tilsæt olie, salt og grahamsmel og rør dejen godt igennem. Ælt melet i lidt ad gangen, til dejen er smidig. Del i 2 portioner - ælt den ene med krydderurter og den anden med løg. Lad hæve i hver sin skål i 35 min.

Slå dejen ned. Rul den ud i en rund plade, der rulles løst sammen på skrå. Læg brødene på bagepapir og lad efterhæve i 20 min. Rids på skrå, pensl med æg, drys med groft salt eller birkes og bag ved 200 grader C. i 35 -40 min.





karakterer:
Opskriften er vist 7508 gange,
og udskrevet 128 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu