Æble-løgbrød
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : |
|
|
Gæren røres ud i det lunke vand, olie, salt, honning og de to slags mel blandes i, men hold lidt mel tilbage til at ælte med. Dejen skal være blød men ikke fugtig. Dejen kan nu hæve på et køligt sted i 4-5 timer, evt. en nat. Man kan også nøjes med 30 min. hvor dejen står lunt.
Æltes om. Deles og hvert stykke rulles ud til en plade. Æblerne rives på råkostjernet, blandes med det finthakkede rødløg, ristes/steges i 2 spsk olie i få min., krydres med lidt salt, afsvales. Fordeles på dejpladerne, der rulles sammen som en roulade. Snoes et par gange og lægges på plade, hæver 30 min. lunt og tildækket. Bager nederst i ovnen i 10 minutter ved 250 grader C. varmen dæmpes til 200 grader C og brødet bager endnu 20 minutter. Tips: Brødet kan fryses, tø op og lun ved 200º. |
|
Opskriften er vist 8657 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne