Æble-løgbrød

Æble-løgbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Brød

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :     

Ingredienser:
20 g.gær
 dl.lunkent vand
2 spsk.olie
1 tsk.salt
1 spsk.honning
50 g.grahamsmel
225-250 g.hvedemel
 
1 storthakket rødløg
2 æbler
 
Opskrift:
Gæren røres ud i det lunke vand, olie, salt, honning og de to slags mel blandes i, men hold lidt mel tilbage til at ælte med. Dejen skal være blød men ikke fugtig. Dejen kan nu hæve på et køligt sted i 4-5 timer, evt. en nat. Man kan også nøjes med 30 min. hvor dejen står lunt.


Æltes om. Deles og hvert stykke rulles ud til en plade.

Æblerne rives på råkostjernet, blandes med det finthakkede rødløg, ristes/steges i 2 spsk olie i få min., krydres med lidt salt, afsvales.

Fordeles på dejpladerne, der rulles sammen som en roulade. Snoes et par gange og lægges på plade, hæver 30 min. lunt og tildækket.

Bager nederst i ovnen i 10 minutter ved 250 grader C.
varmen dæmpes til 200 grader C og brødet bager endnu 20 minutter.

Tips:

Brødet kan fryses, tø op og lun ved 200º.





karakterer:
Opskriften er vist 8657 gange,
og udskrevet 109 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu