Norsk fuldkornsbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Norge Indsendt : Red : |
|
|
Margarinen smeltes, mælken tilsættes, gøren udrøres heri.
Sirup, salt og mel tilsættes.
Dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. ¾ time.
Dejen slås ned og formes til 2 brød, som lægges i smurte forme. Efterhæver ca 30 minutter. Bagetid ca ¾ time ved 175 grader. Tips: Norsk fuldkornsbrød er lidt sødt, men har en god brødsmag. Pga. sukkerindholdet er bagetemperaturen 175 grader for at skorpen ikke skal blive for mørk. |
|
Opskriften er vist 13034 gange,
og udskrevet 213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer ameridane - 2009-05-03 18:49:30 Smager godt. Næste gang vil jeg nok smide nogle solsikkekerner i dejen. Jeg brugte molasses sirup istedet for almindelig sirup og penslet brødet med æg. katrine - 2005-01-01 01:01:01 ik så god som den lyder |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne