Skånsk rugbrod
Hovedingrediens : Mel - Rugmel Oprindelsesland : Sverige Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Kærnemælken varmes forsigtigt, så den ikke skiller.
Gæren udrøres i kærnemælken.
De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca ¾ time
Dejen slås ned og formes til et brød. Lægges i en smurt form, ca 1½ liter. Efterhæver ca 15 minutter Bagetid ca 45 minutter ved 200 grader. Brødet tages ud af formen og står yderligere 5 minutter i ovnen. |
|
Opskriften er vist 14400 gange,
og udskrevet 256 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne