Russisk sortbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Rusland Indsendt : |
|
|
Gæren udrøres i det lunkne vand.
De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 45 minutter.
Dejen slås ned og formes til 2 brød. Efterhæver ca ½ time på plade Bagetid ca 45 minutter ved 200 grader. Glasur: Maizena og vand røres sammen og koges under konstant omrøring ca 1 minut. Brødene pensles med blandingen og stilles i ovnen igen 2-3 minutter. |
|
Opskriften er vist 17727 gange,
og udskrevet 338 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Kim - 2008-09-30 14:43:42 Hvis du kan lide at bage et godt brød, skal du prøve dette. Det er simpelthen kanon lækkert! - Det kræver jo lidt forberedelse, men er helt sikkert besværet værd. Du kan evt. nøjes med den halve mængde gær og lade dejen hæve et køligt sted i ca. 6 timer. Det gør brødet rigtigt lækkert. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne