Ukrainebrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Ukraine Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør lunkent vand og gær sammen, til gæren er opløst. Tilsæt de øvrige ingredienser, hold lidt mel tilbage i begyndelsen og ælt det i dejen efterhånden, til dejen er blank og smidig.
Lad dejen hæve lunt og tildækket til dobbelt størrelse, i ca. 1 1/2 time. Ælt dejen let igennem og form den til et stort, rundt brød. Lad det efterhæve på pladen i ca. 20 minutter. Bag brødet i 35-40 minutter ved 200 grader C. alm. ovn på nederste ovnrille. Køl brødet af på en bagerist. Mens det køler af, krakelerer skorpen let. |
|
Opskriften er vist 30618 gange,
og udskrevet 472 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (17 stemmer) |
|
Kommentarer KimKjærgaard - 2014-11-11 12:02:04 Godt brød der holder sig frisk længe. Lavede dobbelt portion. Det var spist indefor en uge g stadg smagfuldt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne