Valnøddekrans
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt : Red : |
|
|
Fuldkornshvedemel overhældes med kogende vand og står et par timer.
Gær og vand røres i. Salt, sirup, ymer, nøddekerner og hvedemel tilsættes, og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted ca ¾ time. Dejen slås ned og deles i 2, som trilles til lange pølser. Snoes sammen og formes til en krans på pladen. Efterhæver ca. 15 minutter. Bagetid ca. 35 minutter ved 200 grader. Tips: For at fremhæve valnøddesmagen tilsættes sirup. Den kan undlades, hvis man ikke ønsker den sødlige smag. |
|
Opskriften er vist 7678 gange,
og udskrevet 147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne