Skoldet fuldkornsbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Fuldkornsmelet overhældes med kogende vand og står et par timer.
Gær og vand røres i. Salt, kvark og hvedemel tilsættes og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted ca. ½ time. Dejen slås ned og formes til et brød Efterhæver på pladen ca. 15 minutter Brødet ridses, pensles med vand og drysses med lidt fuldkornshvedemel Bagetid 35-40 minutter ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 8565 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne