Skoldet fuldkornsbrød

Skoldet fuldkornsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.fuldkornshvedemel
3 dl.kogende vand
 
50 g.gær
1 dl.lunkent vand
0.75 spsk.salt
200 g.mager kvark
475 g.hvedemel
 
Opskrift:
Fuldkornsmelet overhældes med kogende vand og står et par timer.

Gær og vand røres i. Salt, kvark og hvedemel tilsættes og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted ca. ½ time.

Dejen slås ned og formes til et brød Efterhæver på pladen ca. 15 minutter

Brødet ridses, pensles med vand og drysses med lidt fuldkornshvedemel

Bagetid 35-40 minutter ved 200 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 8565 gange,
og udskrevet 164 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu