Mamas pizza med oksekød
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Dej
Rør gæren ud i 1 dl. lunkent vand. Sigt melet i en røreskål og lav et hul i midten til salt, sukker, olivenolie samt den opløste gær Slå dejen godt sammen med hænderne og tilsæt gradvist resten af vandet, indtil der opnås en fast og let klæbrig dej. Tag de op og ælt den færdig på et meldrysset bord og tilsæt resten af melet. Gem en smule mel til at drysse bordet og dejen med. Fold dejen dobbelt og arbejd fra midten ud mod siderne. Efter et par minutter optager dejen ikke mere mel. Fortsæt æltningen i ca 20 minutter. Lad derefter dejen hæve et varmt sted i 2 timer. Dæk skålen til med et fugtigt viskestykke. Efter 2 timer er dejen hævet til dobbelt størrelse. Forvarm ovnen til 200 grader. Del dejen i to og rul den ud med en kagerulle på et meldrysset bord. Vend af og til dejen. Den udrullede dej skal være ca 5 mm. tyk. Beklæd formen og skær det overskydende dej fra. Fyld: Løg og hvidløg hakkes. Varm olivenolien op i en gryde, tilsæt løg og hvidløg og steg dem gyldne. Det hakkede kød tilsættes og svitses så kødet løsnes for eventuelle klumper. Tilsæt koncentreret tomatpure og vin og kog op. Lad det simre i 10 minutter under låg. Krydr med oregano, salt og peber. Fordel tomatskiver og broccoli på pizzabunden og hæld dernæst saucen på. Drys med revet ost og bag pizzaen 15 minutter i ovnen. |
|
Opskriften er vist 10818 gange,
og udskrevet 240 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne