Pizza med grønsager
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dej:
Rør gæren ud i 1 dl. lunkent vand. Sigt melet i en røreskål og lav et hul i midten til salt, sukker, olivenolie samt den opløste gær Slå dejen godt sammen med hænderne og tilsæt gradvist resten af vandet, indtil der opnås en fast og let klæbrig dej. Tag den op og ælt den færdig på et meldrysset bord og tilsæt resten af melet. Gem en smule mel til at drysse bordet og dejen med. Fold dejen dobbelt og arbejd fra midten ud mod siderne. Efter et par minutter optager dejen ikke mere mel. Fortsæt æltningen i ca 20 minutter. Lad derefter dejen hæve et varmt sted i 2 timer. Dæk skålen til med et fugtigt viskestykke. Efter 2 timer er dejen hævet til dobbelt størrelse. Forvarm ovnen til 200 grader C. alm. ovn. Del dejen i to og rul den ud med en kagerulle på et meldrysset bord. Vend af og til dejen. Den udrullede dej skal være ca 5 mm. tyk. Beklæd formen og skær det overskydende dej fra. Fyld: Skær skinken i strimler. Varm olivenolien op i en gryde, tilsæt skinken og steg den ved høj varme. Tilsæt porre, squash og peberfrugter i små terninger samt det finthakkede løg. Svits grønsagerne. Tilsæt de udkernede og hakkede tomater. Tilsæt vin, smag til med salt og peber og kog op. Lad retten simre under låg i 15 minutter ved svag varme. Tilsæt hakket persille og fordel fyldet på pizzabunden. Drys revet ost og bag pizzaen 15 minutter i ovnen. |
|
Opskriften er vist 30637 gange,
og udskrevet 402 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-01-18 08:00:01 Rigtig lækker topping! :D Jeg udskiftede dog parmaskinke med skinke strimler og cocktailpølser, også bruge jeg min egen opskrift på pizza bunden. me - 2013-02-05 20:34:31 hold da kæft en besværlig metode til at lave dejen... hvem har så lang tid i en travl hverdag? Per - 2010-03-20 19:57:14 Den skal bages på nederste rille, ellers bliver bunden ikke sprød. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne