Landbrød fra provence
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Surdej:
Gær, vand og grahamsmel røres sammen. Skålen dækkes med folie og står ved stuetemperatur ca. 1 døgn. De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted ca ½ time. Dejen slås ned og formes til en hestesko. Efterhæver ca. ½ time. Ridses rundt i midten. Bagetid ca. 49 minutter ved 200 grader. Tips: Mel skal helst opbevares tørt og køligt og stilles lunt et par timer, inden det skal bruges. |
|
Opskriften er vist 13799 gange,
og udskrevet 298 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne