Møllebrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Vand og gær røres sammen.
De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca ¾ time.
Dejen slås ned og formes til 2 brød Efterhæver på pladen ca. 15 minutter. Brødene ridses. Bagetid ca ½ time ved 200 grader. Tips: I stedet for 2 brød kan dejen bages som 1 stort brød. Bagetiden er da 40-45 minutter. Brødet skal formes omhyggeligt for ikke at revne under bagningen. |
|
Opskriften er vist 19046 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne