Rugsigtebrød
Hovedingrediens : Mel - Sigtemel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rugmel, sigtemel og kommen blandes og overhældes med kogende vand. Røres igennem og står tildækket til næste dag.
Gær og lunkent vand (37 grader C.) røres i. Salt, eddike og sigtemel tilsættes, og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted ca. 1½ time. Dejens slåes ned og formes til et brød. Efterhæver på pladen ca. 20 min. Bages 1¼ time ved 200 grader C. |
|
Opskriften er vist 15242 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne