Groft sigtebrød
Hovedingrediens : Mel - Sigtemel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rugkerner og kogende Vand røres sammen og står 2-3 timer.
Kærnemælk og gær røres i, salt og sigtemel tilsættes, og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted ca. 1½ time. Dejen slås ned og formes til et brød. Efterhæver på pladsen ca. 20 min. Ridses og pensles med vand. Bag brødet 35-45 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 67472 gange,
og udskrevet 903 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Anja - 2011-09-06 20:59:35 Brødet er perfekt til at tage med i madpakken som en sandwich hej - 2008-11-02 15:49:46 Brødet er super godt, en lækker krumme og det har en god skorpe. Så alle jer der ikke har prøvet at lave dette brød: SE AT KOMME IGANG:):D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne