Nobisbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Gæren udrøres i vandet.
De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 2 timer
Dejen slåes ned og trilles til en pølse, ca. 50 cm.
Formes til en ring, som ridses på tværs og lægges på plade.
Efterhæver ca. 1½ time.
Pensles med vand.
Bagetid 10 minutter ved 275 grader. Ovnen slukkes, og brødet står i den slukkede ovn 20-25 minutter. I gasovn bages brødet 15 minutter ved 250 grader, og står i den slukkede ovn 20-25 grader. |
|
Opskriften er vist 11520 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne