Birkeskrans
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Margarinen smeltes, mælken tilsættes. Gæren udrøres heri. De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted ca. 30 min.
Dejen slås ned og formes til en rund krans. Kransen klippes i skiver, men ikke helt igennem, skiverne trækkes ud til siderne, hver anden til højre hver anden til venstre. Efterhæver på plade ca. 20 min. Pensles med æg og drysses med birkes. Bages ca. 30 min. ved 200° |
|
Opskriften er vist 9866 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne