Kalkunlasagne
Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød Indsendt : Red : |
|
|
Bland de hakkede tomater, løg, hvidløg, oregano og salt til en tomatsauce.
Smelt smørret i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kødet i 2 min. til det smuldrer og skifter farve. Fordel tomatsauce, svitset kød, Mornaysauce og lasagneplader i en brødform på 1 1/2 liter således: Kom først 1 dl tomatsauce i bunden af formen. Fordel dernæst 1 dl kød, 1/2 dl Mornaysauce og 1/3 af lasagnepladerne. Fortsæt i nævnte rækkefølge - slut med resten af Mornaysaucen. Pres let, så saucen dækker. Bag lasagnen midt i ovnen Ca. 40 min. ved 200 grader C. Lad lasagnen trække tildækket på køkkenbordet i 10 min. Tips: Du kan også bruge hakket oksekød i lasagnen. |
|
Opskriften er vist 19832 gange,
og udskrevet 569 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Lis H. - 2022-04-09 16:07:30 Har lavet denne lasagne i mange år (ofte med oksekød), den er altid populær, let at tilberede og smager supergodt! Lader den ikke længere stå under folie i 10 minutter, da vi synes den smager bedre, når den er lidt sprød og lige kommet ud af ovnen. Mums! Allan - 2008-06-11 12:11:39 Lav kødet sammen med sovsen, så får det mere smag. Desuden vil bacon i tern give en rigtig god smag!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne