Limemarineret laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Indsendt : Red : |
|
|
Laksen anbringes på portionstallerkener og dryppes med lime- eller citronsaft. Den skal "bade" i saften.
Derefter dryppes olien over, og sort peber kværnes over. Laksen skal stå koldt og trække i mindst 20 - 30 min. inden den serveres med dild drysset over. Letristet toastbrød serveres til. |
|
Opskriften er vist 26764 gange,
og udskrevet 543 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god og lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne