Limemarineret laks

Limemarineret laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
275-300 g.fersk, røget laks i 4 tynde skiver
2-3 limefrugter (evt. citroner)
0.5 dl.oliven- eller vindruekerneolie
 frisk dild
 friskkværnet, sort peber
 
 letristet toastbrød
 
 
Opskrift:
Laksen anbringes på portionstallerkener og dryppes med lime- eller citronsaft. Den skal "bade" i saften.

Derefter dryppes olien over, og sort peber kværnes over.

Laksen skal stå koldt og trække i mindst 20 - 30 min. inden den serveres med dild drysset over. Letristet toastbrød serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 26764 gange,
og udskrevet 543 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig god og lækker