Krybskyttegulasch
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinesmåkød Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres i store firkanter og lægges i en skål. Bland knuste enebær, vineddike, kærnemælk og allehånde og hæld det over kødet. Lad det trække natten over. Tag kødet op og dup det tørt, og skær flæsket i små terninger.
Varm olien i en stor gryde og smelt flæsketerningerne af. Kom kød, løg, peber, timian, paprika og Worcestershire sauce i gryden og brun let under omrøring. Hæld bouillonen over og lad det simre ca. 1 time under låg. Rør mel i rødvin og jævn saucen med denne blanding og smag så til med ca. 4 spsk. af den siede marinade. Serveres med kartoffelmos og kogte rosenkål. |
|
Opskriften er vist 27380 gange,
og udskrevet 646 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne