Armeriddere (Brunch)
Højtid: Valentinesdag Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æg og mælken.
Dyp franskbrødskiverne i mælken, og lad dem stå 10 minutter.
Drysses med en blanding af kanel og sukker på. Steg dem gyldne i fedtstof på panden. Server de arme riddere med syltetøj, creme fraiche eller kold flødeskum. |
|
Opskriften er vist 145266 gange,
og udskrevet 2473 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (69 stemmer) |
|
Kommentarer Max Møller - 2018-11-10 18:29:23 Det er bare guff til kaffe eller te. :-) Mie Hansen - 2018-02-03 09:25:15 Jeg har lige lavet dem og de var et hit. Mums lover - 2013-02-03 23:59:02 Det smager godt hvis man først først ristet brødet også veder det i æg osv og til sidst steges yuhhhm CMR - 2011-03-31 11:29:31 sådan her lavede man Arme Riddere i mit barndomshjem og jeg er fra Danmark. French toast kan også laves på denne måde, men laves ofte i ildfast fad i ovnen. På den måde kan man tilberede dagen før og så smide det hele i ovnen næste dag. Dog synes jeg ikke det smager ligeså godt som dem man laver her og nu :o) Jeg tror i øvrigt ikke min mor brugte æg. Det lærte jeg at bruge i Rusland hvor man også lavede denne fattigmandskost. Det er jo ingredienser ALLE almindelige hjem i hele verden har. Skal lave dem til min mand i morgen tidlig. Han har fødselsdag! Sine - 2009-08-01 22:05:26 de er 2talt top nice. brugte 2tal tørt brød og de blev bare så godt. kan anbefale. og så en lille klat æblegrød til så er den hjeme ;-) Emma - Armeriddderekspert - 2009-07-08 17:27:58 Det der er jo helt forkert. Da jeg gik i børnehave, var dagen hvor alle kom, den dag hvor vi skulle have armeriddere. De skulle i ovnen, så de kunne blive dejlig sprøde. Den opskrift her, er med mit kokkeøje, nærmere en opskrift på frenchtoast, for de skal nemlig være bløde, og så skal de serveres med sirup. Med Venlig Hilsen Emma - Armeridderekspert. inger k - 2009-06-05 12:13:32 kan armeriddere laves dagen før og så varmes i ovnen - evt. under grill - lige før serveringen? Moi - 2009-02-16 10:50:06 hmm,, en anden måde at gøre det på: æg, mælk og sukker piskes sammen i en skål og gerne lidt vanille i også ! det giver en bedre smag,, synes jeg :S brødet skal bare "dækket" af massen over det hele. og panden skal stå på 4 !!!! ikke mere eller mindre ! og de er færdiige når de er gylden brune ! og de serveres dejlige varme ,, og har man lyst så gerne med syltetøj eller kold flødeskum på ! god appetit !! ;) julli - 2008-05-01 22:26:20 de er skide god med du får et STORT 10000000000000000000 tal. AnneK - 2008-02-06 20:02:58 I stedet for kanel og sukker kan man bruge diverse lækkerier imellem brødet. Honning, kirsebær eller bananer er virkelig lækre. Jimmy - 2005-01-01 01:01:01 I kan evt. oxo smide dem en tur i ovnen på grill, sæt risten på midterste ribe og HOLD ØJE med dem.. :-) dejligt sprøde.. kokken - 2005-01-01 01:01:01 Nej en armeridder skal IKKE være sprød inden i Lykke - 2005-01-01 01:01:01 Mine bliver ikke sprøde inden i, det virker forkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne