Cremet pebersuppe
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Peberfrugt Indsendt : Red : |
|
|
Peber og løg skæres i terninger.
Kartoflerne rives på den grove side af råkostjernet.
Grøntsager og bouillon kommes i en gryde og koger ca. 30 minutter til peberfrugterne er meget møre.
Supper pureres i en blender el. lign. og kommes tilbage i gryden. Timian, hvidløg og laurbærblad bindes sammen til Bouquet Garni med et stykke bomuldssnor og tilsættes. Suppen koger ca. 15 minutter uden låg. Bouquet Garni tages op, og suppen smages til med salt og peber. Serveres med flutes, kuvertbrød el. lignende. Tips: Suppen kan fryses og har en holdbarhed på ca. 6 måneder ved -18 grader C. |
|
Opskriften er vist 19566 gange,
og udskrevet 482 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Mutti - 2012-04-16 09:42:29 Drys med stegte bacontern, eller rejer - uhmmm! anonym - 2009-11-06 19:23:31 God suppe med masser af vitaminer - også børnevenlig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne