Pasta á la Baffi (Viderført fra Carbonara)
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti Oprindelsesland : Italien Indsendt af : BAF Indsendt : Red : |
|
|
Bacon skæres/klippes i mindre stykker og sprødristes på en pande.
Hæld creme fraiche, flødeost og skinke smøreost i en gryde og varm op på lavt/mellem blus. Efterhånden vil det blive en cremeagtig sovs. Rør rundt og pas på det ikke bliver for varmt.
Når osten er helt opløst til en cremeagtig sovs hældes den ristede bacon i med stegefedtet. Rør godt rundt.
Serveres straks med nykogt pasta.
Giv evt. et drys peber over.
Tips: Lidt af en kaloriebombe - men uhmmm dejligt :-) |
|
Opskriften er vist 20054 gange,
og udskrevet 302 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (11 stemmer) |
|
Kommentarer nesj - 2007-10-30 21:37:26 den er bare super.æ zilha - 2007-10-26 10:16:46 ikk rigtig cabonara... kokkeeleven - 2005-01-01 01:01:01 brug frisk skinke og alm. smøreost. det giver en bedre sma |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne