Foccasia
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Gær, vand og sukker røres til gær er opløst. Dækkes med film og hæver lunt i 10 min. til det er skummende. Olien tilsættes. 375 g. mel sigtes i sammen med mælkepulver og salt. Rør grundigt - tilsæt evt. mere mel til dejen slipper. Æltes til den er blød og elastisk. Lægges i stor olieret skål. Filmes og stilles lunt i en time. Rulles ud og lægges i smurt bradepande 28x18. Filmes og hæver 30 min. Ovnen varmes til 180 grader. Bland hvidløg og olie der pensles på brødet. Oliven, rosmarin, salt og oregano drysses over. Bages 20 - 25 min eller til det er sprødt.
|
|
Opskriften er vist 17740 gange,
og udskrevet 296 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Fruen-i-stuen - 2011-04-12 22:04:26 Når man bruger tørgær skal man blande det med melet, og så tilsætte øvrige ingredienser. Frisk gær skal røres ud i væske. anonym - 2009-03-11 11:22:48 Kan man ikke bruge alm mælk? Birthe - 2008-04-01 07:00:44 Jeg synes godt nok at det er en tør omgang, både dej og efter de er bagt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne