Båndpasta med kødsovs
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 231237 gange,
og udskrevet 5017 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (183 stemmer) |
|
Kommentarer Dennis - 2017-02-17 16:40:26 Rigt god ret den får et 10 her fra 😊 Nicklas - 2015-03-02 19:05:50 Lækkert! Virkelig en kødsovs der smager af italien. anonym - 2011-03-17 19:53:17 Rigtig mange tak for den gode opskrift.. Jesper mig - 2011-03-06 22:16:29 rødvin skal altså altid først lige op omkring kogepunktet i en 15 sekunder uden andre ingredienser, ellers giver alkoholen en dårlig smag jakob - 2011-02-09 16:01:59 vid lækker men for mange løg det kan da ikke passe at der skal 600 g løg i??? Linda - 2011-01-20 22:42:25 Lækker ret :D Mia - 2010-11-18 15:34:24 Lækker ret :D havde dog overset de 2 timers kogetid, så den fik vist max 45 min, men det var dog også helt fint, for så var grøntsagerne stadig sprøde og lækre :) Luise - 2010-09-09 19:56:43 Har tilføjet 2 fede, 1 tsk sukker, den blev rigtig god, men mamglede lidt flydende, så måske tilføj lidt væde og så kunne jeg slet ikke smage bacon (brugte kalkunbacon, så det var spild kcal)men det smagte rigtig godt . - 2009-08-09 18:10:13 det smager altså også meget godt hvis i tager paprika i !:) AD - 2008-01-10 16:16:49 Et tip: når jeg laver retten laver jeg altid rigeligt til to dage...dagen efter får vi "lassangne" med resterne, dvs. at jeg ligger de kogte pasta fra dagen før i et fad og hælder kødsaucen over...så laver jeg blot en bechamelsauce og hælder over og rasp så det dækker saucen giver det ca. 30 til 40 minutter i ovnen ved 200 grader. Lisib - 2007-02-20 10:22:40 Dem der synes denne ret er lækker har godt nok et kulinarisk kedeligt liv. Jeg fulgte opskriften til punkt og prikke.......og hvor blev jeg bare skuffet!! Kødsovsen er ikke blot tam og kedelig men også extrem tør. Louise - 2007-02-18 15:27:58 kom lidt friskhakket persille i til sidst... giver lige lidt friskhed. Umn.. Malene - 2005-01-01 01:01:01 Rigtige italienere tilsætter et par fed hvidløg.. Umm.. det er bare godt.. camille - 2005-01-01 01:01:01 Prøv med lidt ekstra soltørrede tomater/oliventapenade og gerne begge dele´! Læx lille d - 2005-01-01 01:01:01 Alkohol fordamper inden det når 80 grader, så hvis kødsovsen kommer op at koge burde der ikke være noget problem i at servere det for børn... Heey! - 2005-01-01 01:01:01 Du må ikke servere rødvin for børn! AD - 2005-01-01 01:01:01 Rigtige italienere tilsætter en spsk. sukker så bliver tomatsmagen fremhævet Søren - 2005-01-01 01:01:01 Jeg giver Helle ret. Den er helt bestemt lækker. Jeg laver den dog med en lille tilføjelse: Soltørrede tomater. Det giver lige lidt sødme til retten der gør den endnu bedre. Helle - 2005-01-01 01:01:01 Retten er rigtig lækker, og bestemt værd at vente på. Lavede heldigvis dobbeltportion, så vi kan nyde den idag også. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne