Goulash
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hak løget og svits det i olien i en gryde. vend kødet i melet og brun det herefter i gryden. Tilsæt krydderier. Skræl gulerødderne og og skær dem i tynde skiver. Tilsæt flåede tomater og gulerødder og lad retter små koge i 45 min.
Rens og skær champigonoer i skiver. Tilsæt champignoner og kog retten yderligere 15 min. Smag til. Jævn evt. retten med maizena, hvis sovsen er for tynd. Tilbehør: ris eller kartoffelmos, dampede grønsager og brød. |
|
Opskriften er vist 79661 gange,
og udskrevet 2844 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (53 stemmer) |
|
Kommentarer J Aa - 2017-02-27 17:28:58 Er rigtig god med pudset lammekød og kan tåle en portion porter! anonym - 2016-01-17 13:49:40 Lav mel jævning til sidst så spiller den her opskrift max mums siger jeg bare mikkel - 2013-03-03 20:07:15 Enig, melet på kødet gør det næsten umuligt ikke at brænde det på... Men det gør ikke så meget at droppe melet... Jævning til sidst bliver dog nok vigtigere så... camillamou - 2009-03-29 16:59:24 Jeg synes ikke mit resultat er blevet særlig godt... har fulgt opskriften til punkt og prikke men hvis der ikke røres konstant så brænder det på og melet på kødet gør det endnu værre... så mit resultat blev en sovs der smagte brændt og træls.. øv... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne