Varm pastasalat
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Indsendt : Red : |
|
|
Løgene snittes fint og brunes i olie, bagekartoflen rives og kommes i sammen med vand, mælk, salt og peber. Røres godt sammen og koges i 15 min., tilsættes 1 pk kogt pasta. Retten smages til med rødvinseddike og icebergsalat.
Serveres med godt groft brød. |
|
Opskriften er vist 22090 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer berit - 2007-05-08 20:54:26 det er en dejlig speciel opskrift, kan samsættes til både pølser og til fisk eller bare med brød |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne