Gratinerede rejer på spyd
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : Red : |
|
|
Smørret smeltes. Knust hvidløg, persille og salt tilsættes. De optøede rejer sættes på spyd, som lægges i et ildfast fad. Hvidløgsblandingen hældes over, og rejerne steges i en 225° C varm ovn i ca. 5 min. Serveres straks med brød.
|
|
Opskriften er vist 11954 gange,
og udskrevet 253 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne