Vildsvineryg
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvineryg Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ryggen pudses af og afpudset lægges i bunden af bradepanden sammen med vand og enebær.
Tør kødet af og gnid med salt og paprika. Dæk oversiden af stegen med spækskiver, og stik nellikerne ned i spækket, så de holder fast på det. Læg stegen på ovnristen, steges nu i 45-50 minutter ved 200 grader C. Dryppes hyppigt, men må ikke vendes. Stegen tages ud, pakkes i alufolie og holdes varm. Melet røres ud i æblesaften. Skyen sies i kasserollen, æblesaften piskes i og koges ind ved svag varme. Smages til med tyttebærsyltetøj, salt og peber. Stegen pakkes ud, spækskiverne fjernes og stegen skæres. Drys med friskkværnet peber ved bordet. Serveres med kartoffelkroketter, let dampede halve æbler fyldt med tyttebær eller tranebærsyltetøj og waldorfsalat. |
|
Opskriften er vist 82488 gange,
og udskrevet 2484 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (8 stemmer) |
|
Kommentarer veninco - 2005-01-01 01:01:01 Hvor kan jeg købe en Meco grill? Aksel.Kolding.Hoffmann - 2005-01-01 01:01:01 Jeg har stegt vildsvineryggen på en MECO-grill med inddirekte varme og på rist istedet for bradepande. Opskriften er fulgt så godt det var muligt , dog således at der ikke er brugt olie og at enebærrene først er kommet i skyen fra stegen på det tidspunkt hvor sovsen blev tilberedt. Resultatet? PERFEKT - det skal prøves igen også af min søster og svoger der var på besøg og fik opskriften med sig hjem. Tak for en spændende side. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne