Linsesuppe med citron 02
Hovedingrediens : Bælgplanter - Grønne linser Oprindelsesland : Libanon Indsendt : Red : |
|
|
Linserne skylles og koges i vand i ca. ½ time. Olien varmes i en gryde, hvori løg og hvidløg klares. Tilsæt de hakkede bladbeder, kartofler i tern, citronsaft og de kogte linser + vand. Koges i ca. 15 min. Smages til med salt og drysser med hakket persille eller fennikel.
|
|
Opskriften er vist 23466 gange,
og udskrevet 300 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne