Ovnbagt aubergine
Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer Indsendt : |
|
|
Auberginerne deles på langs og kødet skæres ud. Auberginekødet skæres i tern.
Løg hakkes fint og sauteres gyldenbrun i gryden.
Oksekød, peberfrugt skåret i tern, tomatpuré, oregano, kvarte champignon, hakket persille og auberginekød i tern steges med.
Derpå hældes 1 dl vand og det sammekogte tilsmages med salt og peber.
Lad retten koge ved svag varme 10 min. De udhulede auberginer fyldes med kødsaucen, drysses med revet mozzarella og bages i ovn ved 180 º i ca. 15 min.
|
|
Opskriften er vist 30663 gange,
og udskrevet 573 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne