Torsk på pande
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Indsendt : Red : |
|
|
Porrerne renses og skæres i ringe. Courgetten skæres i terninger. Porrerne svitses i margarine. Tomaterne skæres i både. Courgetter og tomater svitses med. Hvidvin tilsættes. Majsstivelsen udrøres i vand og røres i retten. Smages til med salt og peber. Torskestykkerne drysses med lidt salt og lægges over grøntsagerne. Retten snurrer under låg ca. 10 min.
Serveres med løse ris og grovflutes. |
|
Opskriften er vist 16075 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Peter - 2005-01-01 01:01:01 Hvordan kan du nænne at ødelægge torsken med margarine? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne