Torsk på pande

Torsk på pande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 porrer
4 forårsløg
1 courgette
4 tomater
15 g.margarine
1 dl.hvidvin
1 dl.vand
2 tsk.majsstivelse
0.75 tsk.salt
 peber
1 pk.(400 g) Danefrost torskestykker
0.5 tsk.salt
 
Opskrift:
Porrerne renses og skæres i ringe. Courgetten skæres i terninger. Porrerne svitses i margarine. Tomaterne skæres i både. Courgetter og tomater svitses med. Hvidvin tilsættes. Majsstivelsen udrøres i vand og røres i retten. Smages til med salt og peber. Torskestykkerne drysses med lidt salt og lægges over grøntsagerne. Retten snurrer under låg ca. 10 min.

Serveres med løse ris og grovflutes.





karakterer:
Opskriften er vist 16111 gange,
og udskrevet 217 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvordan kan du nænne at ødelægge torsken med margarine?