Varm vagtelsalat

Varm vagtelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - FjerkræSalat

Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 småvagtler rensede og med brystbenet fjernet
1 dl.mælk
1 spsk.tabasco
50 g.maizena
4 spsk.usaltet smør
100 g.bacon
4 spsk.olivenolie
1 spsk.balsamisk eddike
1 spsk.chiliolie
0.5 tsk.Worcestershire sauce
2 spsk.limesaft
 salt
 peber
400 g.blandet salat
4 æg
 
Opskrift:
Vagtlerne lægges i mælk og tabasco i mindt 4 timer. Tør dem i køkkenpapir og ven dem i maizenaen og steg dem i smørret til de er godt brune. Steg dem færdige i ovnen i ca. 6 minutter. Imens lav den varme vinaigrette. Start med at stege baconternene næsten brune, fjern dem fra panden og tilsæt olivenolie, eddike, chiliolie, worcestershire sauce, limesaft, salt og peber. Server vagtlerne ovenpå med den varme dressing, bacontern og halve hårdkogte æg.





karakterer:
Opskriften er vist 10056 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu