Varm vagtelsalat
Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtler Indsendt : Red : |
|
|
Vagtlerne lægges i mælk og tabasco i mindt
4 timer. Tør dem i køkkenpapir og ven dem i
maizenaen og steg dem i smørret til de er godt
brune. Steg dem færdige i ovnen i ca. 6
minutter. Imens lav den varme vinaigrette.
Start med at stege baconternene næsten
brune, fjern dem fra panden og tilsæt
olivenolie, eddike, chiliolie, worcestershire
sauce, limesaft, salt og peber. Server vagtlerne
ovenpå med den varme dressing, bacontern
og halve hårdkogte æg.
|
|
Opskriften er vist 10103 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne