Thai boller i karry
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Thailand Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Oksekødet formes til små kødboller, gennemsteges i smør og stilles til side.
Steg derefter karrypasta, hvidløg og kaffir limeblade i fedtstoffet fra kødbollerne og tilsæt løgbådene. Kom kokosmælken i og derefter jordnøddesmørret under omrøring. Smag retten til med fiskesovs og sukker. Fortynd evt. sovsen med lidt vand, den må ikke være for tyk. Opvarm til sidst kødbollerne i sovsen. Retten serveres med ris og grøn salat og evt. frisk koriander. |
|
Opskriften er vist 65890 gange,
og udskrevet 773 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (19 stemmer) |
|
Kommentarer mig89 - 2011-10-07 11:49:51 det er en super ret den er virkelig god Michael - 2011-05-08 17:20:15 Rød karry og panang karry er ikke det samme. Panang karry kan købes i de fleste asiatiske butikker. Thomas - 2010-09-17 15:43:57 Denne Panaeng Curry er godt nok anderledes, fra det panaeng curry man får serveret på thai-restauranter, men fred nu være med det. En fjer bliver jo ofte til fire høns. Fin ret alligevel. Rød karry-pasta kan fås i alle større supermarkeder. til js - 2009-10-17 12:52:42 så er det fordi du har sammensat den helt forkert, ellers må det være dine smagsjøg den er helt galt med. anonym - 2009-04-14 17:39:28 hvor køber man panang karry henne? Anna - 2007-09-28 13:31:04 retten er helt fantastisk - kombinerer præcis de ingrediencer som gør en thairet til noget særligt. Mine gæster har elsket retten. Den kan også laves med kylling. Louise - 2005-01-01 01:01:01 Panang er en af de absolut bedste thairetter- særligt med kylling og evt. flere grøntsager. js - 2005-01-01 01:01:01 det er nok den kedeligste og mest smagsforladte thairet jeg endnu har smagt -- ikke værd at bruge tid på at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne