Stegt vildsvinekølle
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinekølle Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Køllen afpudses. Alt til marinaden sammenpiskes grundigt og kødet lægges i marinaden 1 - 2 døgn.
Køllen tages derefter op, aftørres og gnides med enebær, strøs med salt og lægges i bradepanden. Smørret fordeles i små stykker ovenpå køllen, og den brunes ved kraftig varme ca. 225 grader C. alm. ovn. Bouillon og halvdelen af marinaden hældes nu ved og den steger videre ved 180 grader C. alm. ovn. Dryppes af og til under stegningen. Efter 1 time hældes resten af marinaden ved og der steges endnu 1 time. Skyen sies herefter fra, skummes og sættes over varmen sammen med portvin og fløde. Bringes til kogepunktet og jævnes nu med maizena, smag herefter til med ribsgele. Serveres med smørbrunede kartofler, årstidens grøntsager eller en skål salat. |
|
Opskriften er vist 214577 gange,
og udskrevet 7290 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (43 stemmer) |
|
Kommentarer Karim - 2019-02-16 15:41:55 2 timer er for meget til en 1,5kg kølle Hans Norge - 2016-12-28 13:12:14 alt for meget rødvin, smager jo ikke af andet Jesper - 2010-01-22 00:20:13 Hvad slags boillion skal der bruges? pjuske - 2009-05-24 15:43:51 Rigtig god opskrift. Kan det laves på grillem ( weber) Jesper Knudsen - 2008-11-04 22:22:21 Enig i det med skimmelosten. Desuden går man aldrig fejl af bacon viklet omkring køllen:) Emma Frederiksen - 2008-02-06 17:30:47 Utrolig god mad. det er ikke sidste gang jeg spiser der Mogens Lauridsen - 2007-11-24 20:39:24 Utrolig dejligt mad og ikke mindst sovsen. Skær kødet i tynde skiver, så bliver det ikke overvældende og alle vil have mere, mere og mere ;-) Annie Barthels - 2005-01-01 01:01:01 utrolig lækkert, blot mener jeg at der gerne må komme lidt skimmelost i sousen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne