Lammekoteletter provencale
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Tomaterne skoldes, flås og skæres i kvarte. Løget skæres i tern og svitses i olien. Tomater og hvidvin tilsættes og saucen småkoger under låg 3-4 min.
Oliven hakkes og tilsættes sammen med rosmarin. Saucen smages til med salt og peber. Koteletterne snittes i fedtkanten, gnides med hvidløg og steges samlet på højkant 2-3 min på en god varm pande. Koteletterne lægges ned, drysses med salt og brunes 1 min på hver side. Tomatsaucen kommes i bunden af et fladt ildfast fad. koteletterne lægges ned i saucen, evt. taglagt med fedtkanten øverst. Gratineres i ovnen 10-15 min. ved 225 grader til koteletterne er møre. Server løse ris eller pasta til. |
|
Opskriften er vist 13028 gange,
og udskrevet 307 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne