Lammekoteletter provencale

Lammekoteletter provencale, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 dobbelte lammekoteletter
0.5 fedhvidløg
 salt
 peber
 
 Sauce:
6 tomater (evt. en dåse flåede tomater uden væde)
1 løg
0.5 spsk.olie
1 dl.hvidløg
10 sorte oliven
0.5 tsk.rosmarin
 salt
 peber
 
Opskrift:
Tomaterne skoldes, flås og skæres i kvarte. Løget skæres i tern og svitses i olien. Tomater og hvidvin tilsættes og saucen småkoger under låg 3-4 min.

Oliven hakkes og tilsættes sammen med rosmarin. Saucen smages til med salt og peber.

Koteletterne snittes i fedtkanten, gnides med hvidløg og steges samlet på højkant 2-3 min på en god varm pande. Koteletterne lægges ned, drysses med salt og brunes 1 min på hver side.

Tomatsaucen kommes i bunden af et fladt ildfast fad. koteletterne lægges ned i saucen, evt. taglagt med fedtkanten øverst.

Gratineres i ovnen 10-15 min. ved 225 grader til koteletterne er møre.

Server løse ris eller pasta til.





karakterer:
Opskriften er vist 13028 gange,
og udskrevet 307 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu