Smileæg i skaldyrssovs
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Kom æggene i koldt vand. Bring dem i kog og kog dem i 7 minutter.
Væden sies fra muslingerne, heri de hakkede tomater og bearnaisesovs-pulveret, som piskes i sammen med cremefraiche, smør og 1 dl vand. Koger, smages godt til med citron, eddike, salt og peber. Heri først de rå jomfruhummerhaler, klippet ud af skallerne. De småkoger 2 minutter i sovsen, inden muslinger og rejer blandes i. Smages godt til. Serveres med de let kogte æg og meget klippet dild. Hertil brød og gerne en skål salat. |
|
Opskriften er vist 8063 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne