Tempuradej
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Kom æggeblomme op i en lille skål og rør. Tilsæt isvand lidt efter lidt og rør med spisepindene. Til sidst kommes den sigtede hvedemel i og der røres igen.
Kendetegnet for en god tempura er at der er en lille ring af hvedemel i kanten og at dejen indeholder små klumper. Tempuradejen skal laves sekunder før den skal bruges. Hvis man ønsker et tykt lag tempura omkring sine skaldyr og grønsager, reducerer man mængden af isvand. Foretrækker man et mindre lag tempura, så spæder man op med ekstra isvand. |
|
Opskriften er vist 74210 gange,
og udskrevet 1014 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Ren - 2015-12-06 15:03:34 Klumperne betyder at man ikke har overarbejdet melet. Melet må ikke blive slået i stykker. Det skal kun let omrøres. :) Joon - 2011-05-20 20:57:38 Jeg har haft stor succes med at blande: salt, pepper, hvidløg, cayennepepper, mel og lidt vand sammen. Så det bliver en god flydende dej, som man dypper rejerne i. Derefter så steger jeg dem i en wok, fyldt med rapsolie og hvidløg, forårsløg, chili og ingefær for at give dem smag :) PRØV DET! Det er Fakkin godt! :D conny - 2010-04-21 00:03:07 Så er det godt nok bedre med BEIGNET-dej. Findes også på denne side. Tempura med klumper????? Inge - 2010-02-04 12:14:09 Er der ingen krydderier i dejen densortefane - 2007-02-11 17:55:35 og så skal man vel huske at stege grønsagerne i olie :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne