Løg-bhajis (Rå mad)
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Kilde : joy Indsendt : |
|
|
Hak hvidløget fint og foodprocess alt andet end halvdelen af løgene. En Champion Juicer er genial her, brug ”the blank screen”. Hak den sidste halvdel af løgene fint og ælt i med håndkraft. (Det glemte vi til jul, og tilsatte i stedet 100 gr finthakkede valnødder. Det smagte glimrende)
Rul til små kugler, ca. 2 cm store, og dehydrer 2-24 timer. Vend ofte. Smager genialt med paranøddesovs lavet med et bundt frisk koriander, 1 soltørret tomat og lidt citronsaft.
Mangochutney er også et glimrende bud, sammen med små blomkålsbuketter og strimler af rød peber. |
|
Opskriften er vist 13381 gange,
og udskrevet 111 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne