Rødbedesalsa
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Indsendt : Red : |
|
|
De skrællede rødbeder skæres i store tern og sorteres i olivenolie og timian til de er møre. Rødvin og citronsaft tilsættes sammen med hvidløg og jalapeno og koges til salsakonsistens og smages til med ingefær, salt og peber.
Serveres varmt. |
|
Opskriften er vist 17428 gange,
og udskrevet 310 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne