Okseruller i tomatsauce
Hovedingrediens : Oksekød - Okseinderlår Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Bank kødet ud med en kødhammer og krydr med salt og peber. Læg skinke, ost, rosiner, pinjekerner og hvidløg på kødet og rul det sammen. Bind kødrullen med bomuldssnor og brun rullen i olivenolie på en pande. Hold kødet varmt og brun løget på panden. Kom rødvin og hakket tomat ved, læg kødrullerne i og lad det simre ca. 30 min. for svag varme og under låg. Skær rullerne i skiver, anret på tomatsauce og drys med persille og basilikumblade.
Serveres med Pasta. |
|
Opskriften er vist 16350 gange,
og udskrevet 344 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne