Okseruller med stærkt fyld
Hovedingrediens : Oksekød - Okseinderlår Indsendt : Red : |
|
|
Læg kødskiverne på et skærebræt og krydr dem på den ene side med salt og cayennepeber. Læg en skive røget skinke på hver kødskive.
Bland hakket løg, hakket ansjoser og sennep. Fordel blandingen på kødskiverne og rul dem sammen. Hold hver rulle sammen med en tandstik. Varm fedtstoffet og brun rullerne hele vejen rundt. Tilsæt derefter bouillon og tomatjuice og kom peberkornene i. Eftersteg under låg i ca. 50 minutter eller til kødet er mørt. Tag rullerne op og fjern tandstikkerne. Læg dem på et serveringsfad og hold dem varme. Jævn skyen med hvedemel udrørt i lidt vand. Spæd med fløden og smag eventuelt til med lidt sherry. Hæld saucen over rullerne og pynt med løgringe. Serveres med Kartoffelmos og kogte grøntsager. |
|
Opskriften er vist 13472 gange,
og udskrevet 189 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne