Hjorteryg
Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Hjorteryg Indsendt : Red : |
|
|
Ryggen pudses af og skæres fri for sener. Baconskiver lægges på tværs af ryggen. Brunes i ovnen ca. 12 min. ved 225 grader.
Fløde, 1 tsk. salt og lidt kulør koges sammen og hældes ved. Det hele steger nu videre i 50 - 60 min. ved 160 grader. Stegen er færdig når kødtermometeret viser 68 grader. Stegen skal nu hvile 10 - 15 min. inden den skæres ud i 1/2 cm. tykke, meget skrå skiver. Saucen smages nu til med ribsgele, salt og peber. Serveres med hvide og brunede kartofler, ribsgelé og waldorfsalat. |
|
Opskriften er vist 38113 gange,
og udskrevet 2265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (25 stemmer) |
|
Kommentarer finn kratholm - 2007-09-13 20:57:25 Når ryggen steger videre v 160 grader kan man med fordel lægge svampe (tørrede eller friske) i fløden. Og lidt rødvin i fløden skader ikke. Som tilbehør kan også bruges fx rosenkål. Velbekomme |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne