Okseruller med oliven
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Riv basilikumbladene groft. Vend dem sammen med oregano, hakket oksekød, løg, æg, mælk, mel samt salt og peber. Rør det godt sammen og stil farsen tildækket i køleskabet i ca. 30 minutter.
Klip et stykke bagepapir (ca. 42 x 42 cm) Læg herpå først halvdelen af farsen i en stribe – ca. 6 x 20 cm – så de grønne oliven og til sidst resten af farsen. Rul bagepapiret fast omkring fars og oliven og luk pakken ved at sno enderne. Læg okserullen på en plade med bagepapir og bag den i midten af ovnen ca. 30 minutter ved 200 grader. Lad oksekødrullen køle af. Dressing: Vend imens alle ingredienserne til dressingen sammen. Stil dressingen i køleskabet i mindst 30 minutter, og smag den herefter til med salt og peber. Salat: Lad artiskokhjerterne dryppe af i en sigte og flæk den. Læg dem på en tallerken på en bund af salat og fordel herpå de halve artiskokhjerter. Skær okserullen i 12 skiver og læg 2 skiver på hver tallerken. Dryp lidt dressing på salaten – og server resten af dressingen til. |
|
Opskriften er vist 8865 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne