Grønsagspostej

Grønsagspostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 porre
100 g.pastinak
100 g.persillerod
100 g.Knoldselleri
200 g.glaskål eller majroer
100 g.gulerod
100 g.pinjekerner eller hakkede hasselnødder
5 æg
 dl.mælk
1 spsk.majsstivelse
1 tsk.timian
1 tsk.basilikum
2 tsk.salt og peber
2-3 laurbærblade
 smør til formen
 
Opskrift:
Rens alle grønsagerne. Snit porrerne fint. Riv resten af grønsagerne på råkostjernet. Pisk æg, mælk, majstivelse, salt og krydderier sammen og bland grønsagerne i. Smør en form på ca. 1½ l godt med smør. Kom grønsagsblandingen i formen og læg laurbærblade ovenpå. Læg låg eller alufolie over formen. Sæt den i ovnen 1-1 ¼ time ved 180 grader. Prøv med en strikkepind, hænger der ikke noget ved, er postejen færdig. Afkøl postejen, inden den skæres i skiver med en god skarp kniv.





karakterer:
Opskriften er vist 19748 gange,
og udskrevet 546 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-10-29 22:46:14
Hvor længe kan den holde sig? Og er den fryseegnet? :)