Butterdejssnegle med skinke
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt : Red : |
|
|
Skinkereserne blendes. Blandes med creme fraiche og sennep. Røres hurtigt sammen. Ikke for længe, så vil farsen skille og blive tynd. Smøres på butterdejspladen, som foldes fra højre og venstre ind mod midten. Trykkes let sammen og sættes i køleskabet i 1/2 time. Skæres i skiver på 1/2 cm. Lægges på bagepapir og bages ved 180°C i 15-20 minutter.
|
|
Opskriften er vist 25149 gange,
og udskrevet 544 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Anni - 2019-04-29 08:59:06 Jeg vil spørge .... om det er muligt at lave hele rullen med indhold en uge eller 14 dage før jeg skal bruge dem og så lægge dem i fryseren og tage dem op og bage dem den dag de skal bruges????? sussie - 2011-01-15 19:43:27 jeg vil sige at man skal putte dobbelt så meget i af alt inholdet som der står for ellers er det næsten kun butterdej vi vestjyder spiser jo lidt mere end københavnere :) kraize - 2008-01-23 13:59:30 lyder da meget lækkert! anonym - 2005-01-01 01:01:01 De er lette og lave, og snager bare kanon godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne