Butterdejs-snegle med laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Butterdejspladerne rulles ud og lægges sammen til en størrelse af ca 20 x 36. Butterdejen pensles med sammenpisket æg, og dilden fordeles over.
Butterdejen rulles sammen til en tyk pølse ca 20 cm og skæres i ca 1 cm tykke skiver. Sneglene lægges på bagepapir på en plade og trykkes let sammen og pensles med æg. Bages i ovnen i ca 14 minutter ved 200 grader C. alm. ovn og afkøles. Til cremen røres creme fraiche og peberrod sammen og smages til med salt og peber. Fløden piskes til blødt skum og vendes i cremen. Sneglene lægges sammen to og to med peberrodscreme og røget laks. Fadet pyntes med salatblade. |
|
Opskriften er vist 99342 gange,
og udskrevet 2624 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (18 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-08-18 13:33:29 Lækker opskrift! Super nem at lave og imponerer alligevel altid. Gøsse - 2010-05-11 10:59:12 Altså hvcor svært kan det være...Denne opskrift er genial, og smuk at se på når den serveres BRAVO Joan - 2008-05-28 11:24:14 Hvor mange snegle får man af denne portion? Per - 2007-12-16 09:36:10 Crem fraichen kan piskes stiv lige som piskefløde, så bliver cremen mere fast og render ikke. Brug gerne en sprøjtepose til at fordel cremen, og giv den øverste butterdejssnegl en lille klat creme under, så bliver den sidende. emma - 2007-04-13 10:56:42 Hvor mange personer er dette til? Lulu1975 (Heidi og datter Louise) - 2005-01-01 01:01:01 Disse her smager altså bare så skønt, mor!!! Og jeg kan normalt ikke li' fisk!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne