Æblefedt
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt : |
|
|
Pil løgene og skær dem i skiver. Æblerne skylles, skrælles ikke, men befries for kernehus og hakkes groft. Hæld det afsmeltede fedt gennem en sigte over i en tykbundet gryde og varm det op. Tilsæt løg og æbler og lad bege dele koge i fedtet, til løg og æbler er blevet brune. Så hældes det hele i en skål og stilles koldt, til fedtet er stivnet. Fisk eventuelt lidt brunede løg op af det varme fedt og drys det som pynt oven på fedtet, når det er stivnet.
|
|
Opskriften er vist 14366 gange,
og udskrevet 205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne